• Dansk
  • Deutsch

Engros

Engroshandel

Danske kvalitetsfisk til engros og forarbejdning

Vi har gennem flere generationer leveret levende fisk til tyske forarbejdningsvirksomheder og til videre engrossalg i Tyskland.

Vores kvalitetsfisk forhandles hos førende grossister og fiskefabrikker – virksomheder, der alle nyder godt af et tæt samarbejde og en høj leveringssikkerhed.

Dansk fiskeproduktion er underlagt den mest restriktive lovgivning i verden – din garanti for sunde friske fisk.

Fiskene er certificeret i klasse A, kategori 1. S.

Vi er kendte for vores fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Vi transporterer selv fiskene i vores egne bassiner på speciallastbiler.

Vi leverer altid til den aftalte tid, da vi ikke er afhængige af eksterne chauffører. Smidt Nissen Jøker & Co. er din garanti for kvalitetsfisk til tiden.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan skrive til fjj@jokerforellen.dk eller ringe på telefonnr. +45 9718 7070.

Kontakt os

A/S Smidt Nissen Jøker og Co.

Mere end 100 års erfaring med levende danske kvalitetsfisk.

Med mere end 100 års erfaring er Smidt Nissen Jøker & Co. din pålidelige fiskeleverandør af levende ferskvandsfisk. Vi er en familieejet virksomhed, drevet af faglig stolthed og nære værdier. Vi har specialiseret os i danske kvalitetsfisk til restaurationer, forarbejdningsvirksomheder, lystfiskersøer og dambrug, hovedsageligt i Tyskland. Fiskene er købt fra særligt udvalgte og sygdomsfri danske leverandører – dermed garanteres den bedste kvalitet.

Smidt Nissen Jøker & Co